Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiu violent în județul Argeș. Un pompier a fost rănit grav în timpul intervenției

Incendiu violent în județul Argeș. Un pompier a fost rănit grav în timpul intervenției

Incendiu violent în județul Argeș. Un pompier a fost rănit grav în timpul intervenției
09 Ian 2018   •   22:55

Update: Un pompier a fost rănit, marţi seară, în timpul intervenţiei pentru stingerea incendiului izbucnit la o fabrică de prelucrare a cărnii din oraşul Topoloveni. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierul a călcat într-o tavă cu ulei încins şi a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 la piciorul stâng. Militarul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Update: Incendiul izbucnit marţi seară în incinta unei fabrici de prelucrare a cărnii din oraşul argeşean Topoloveni, extins la două hale de producţie, a fost localizat şi se acţionează pentru lichidare, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. 

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă totală de 6.000 de metri pătraţi iar pompierii au format şi un dispozitiv de protecţie, pentru a evita extinderea focului la celelalte patru hale din incintă, potrivit Agerpres.

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit, marţi seară, în incinta unei fabrici de prelucrare a cărnii din oraşul Topoloveni, flăcările cuprinzând două hale de producţie. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul a izbucnit la un aparat de prăjit în care se afla o cantitate mare de ulei, apoi s-a extins la acoperişul unei hale. Ulterior, flăcările au cuprins şi o a doua hală, manifestându-se pe o suprafaţă totală de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. 

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului au intervenit iniţial două echipaje de pompieri, ulterior fiind trimise la faţa locului încă patru autospeciale cu apă şi spumă.

×
Subiecte în articol: pompieri Argeş incendiu flacari
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close