Antena 3 CNN Actualitate Social Mama fetiţei abuzate sexual de paramedicul SMURD: Copilul are tentative de suicid, stăm şi dormim lângă ea

Mama fetiţei abuzate sexual de paramedicul SMURD: Copilul are tentative de suicid, stăm şi dormim lângă ea

Mama fetiţei abuzate sexual de paramedicul SMURD: Copilul are tentative de suicid, stăm şi dormim lângă ea
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Aug 2015   •   18:59
Fetiţa abuzată sexual de paramedicul SMURD în tabără de la Râşnov are tentative de suicid, a declarat mama acesteia, miercuri, la Antena 3.
 
"Are tentative de suicid, stăm şi dormim lângă ea", a spus mama victimei, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Decizia ca asistentul medical acuzat de viol şi abuz sexual în tabăra din Râşnov să fie achitat a căzut ca un trăsnet peste familia uneia dintre victime. Oamenii reuşesc cu greu să-şi găsească vorbele. 
 
Părinţii fetei de 15 ani povestesc că aceasta nu mai e ea de atunci. Fata ar fi avut nevoie de ajutorul psihologilor să treacă peste traumă şi acum le este greu să îi spună că judecătorii l-au găsit nevinovat pe cel pe care l-a acuzat, a mai spus mama victimei.
 
"Fata nu ştie de decizia de achitare, nu ştim cum să-i spunem", a explicat femeia.

Părinţii uneia dintre fetiţele care s-a plâns că a fost molestată de paramedic în tabără la Râşnov sunt revoltaţi de sentinţa de achitare. Spun că ei îşi cred fiica, dar şi pe celelalte două fetiţe, şi sunt gata să meargă până-n pânzele albe ca să-l vadă pedepsit şi să nu mai poată agresa şi alţi copii. Dacă este nevoie, oamenii spun că vor face plângere şi la CEDO.
 
Oamenii spun că ar fi acceptat chiar şi o pedeapsă mai mică pentru bărbatul care, spun ei, şi-a bătut joc de fiica lor. Nu pot accepta însă că acesta este considerat fără pată. 
 
Familia fetei a făcut recurs şi speră că de data aceasta verdictul va fi altul. Dacă nu, oamenii sunt hotărâţi să meargă până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close