Antena 3 CNN Actualitate Tabieturi si rasfaturi in doi pentru o relatie de durata (P)

Tabieturi si rasfaturi in doi pentru o relatie de durata (P)

Tabieturi si rasfaturi in doi pentru o relatie de durata (P)
11 Oct 2016   •   09:17

Considerati ca este momentul sa faceti ceva doar pentru voi, fara sa mai asteptati pana in 2017? Sa stiti ca este o perioada numai buna pentru acest lucru.

Tabieturile se regasesc si la tine si la partenerul tau de viata. Si tu si jumatatea ta aveti propriile conceptii despre rasfat, despre capriciile personale si asa mai departe. Gandurile voastre sunt constructive, vreti sa faceti lucruri nemaipomenite pana sa vina 2017, ca sa intrati in noul an tratati bine, odihniti, relaxati, plini de recunostinta pentru cadourile pe care singuri vi le veti face pana in ianuarie 2017.

Dar ce anume puteti face sa va placa, sa simtiti emotii pozitive, sa zambiti larg si sa va simtiti confortabil in pielea voastra, acasa sau oriunde ati pleca? Puteti face multe, pe mai multe planuri, si asta va va bucura nespus pe amandoi. Daca tot anul ati muncit pe branci si parca nici vara nu ati profitat indeajuns de vremea extraordinara, macar in ultimile luni din an si la cumpana dintre ani sa traiti viata in doi in cel mai frumos mod cu putinta!

Relaxare si confort acasa

Magazinul online www.modela.ro  ofera mobilier prin care puteti da o noua aura locuintei voastre cochete pentru a capata o nuanta de prospetime. Este bine sa intrati in  noul an cu cat mai multe lucruri noi. Canapele, fotolii, coltare, tabureti, chiar si pufuri puteti sa gasiti aici, si sincer: nu-i asa ca va doreati pufuri?

Si daca nu, fiindca nu stiti cum arata, nu-i asa ca veti intra pe acest site pentru a le vedea? La un sifonier sau un pat de dormitor poate nu va ganditi pentru ca este complicat cu montajul, cu instalatul, pe cand voi va doriti cu un minim de efort sa obtineti un maximum de incantare. Dar o saltea de pat ortopedica ar merge cumparata, ca sa nu va mai doara pe niciunul gatul, spatele, sa dormiti ca pruncii toata noaptea sau o parte a noptii. Covoare, tablouri sau oglinzi: tot de aici puteti sa le cumparati si pe acestea, mai mult partea feminina a cuplului; ce, ea n-are voie sa se rasfete?

Vacante periodice

Chiar daca noua mobila cumparata va va infrumuseta casa si mai mult, cateva zile departe de ea, cat veti lipsi ca sa petreceti noaptea dintre ani in alta parte, vor fi chiar recomandate. Apoi, in 2017, veti putea sa va intoarceti in minunata voastra casa, in caminul vostru. Si unde sa va duceti sa petreceti Revelionul 2017 daca nu va rezervati pe Karpaten.ro o destinatie pe gustul vostru? Numai voi stiti ce v-ar pasiona, ce destinatii n-ati mai incercat; numai voi stiti cum sa faceti sa nu cheltuiti prea mult dar sa va distrati pe cinste!

Aceasta agentie de turism ofera informatii asezate intr-un mod inteligent, ca turistii sa poata alege ce este mai bine pentru ei. Bulgaria, Grecia, Italia, Spania, Portugalia, Turcia, Cipru, sau chiar la ski, daca sunteti pasionati de acest sport de iarna – sa fie inca un miez de noapte reusit; cumpana dintre ani sa fie unica, tot asa cum este cuplul pe care voi il formati.

Liniste si pace asigurate de sisteme pentru supraveghere

Cand plecati sa petreceti Revelionul, nu doriti sa fiti linistiti ca mobila nou cumparata este 100% in siguranta? Ba bine ca da! Tot ce trebuie este sa montati un sistem de supraveghere, o alarma, un interfon si alte cateva gadgeturi pentru ca si peste mari si tari, sa puteti sa vedeti cum e acasa, sa puteti actiona la nevoie, sa stiti cu siguranta ca nimic rau nu se intampla. Este un sentiment unic cand stii ca lucrurile iti sunt in siguranta, si pentru asta nici nu trebuie sa va bazati pe vecini sau pe rudele ramase in localitate. 

Toate acestea pot fi achizitionate de pe A2t.ro, care ofera tehnologie inalta la un pret accesibil tuturor, iar comanda de sisteme din acestea trebuie sa o plaseze el, pentru ca el este barbat si asa se cade. Si tot el sa le monteze si sa isi intrebe partenera de viata “Este bine asa, draga?” numai pentru amuzament.

Rasfat corporal in doi

Cu gandul la Revelion 2017, vreti sa aveti pielea ingrijita, sa aveti tot corpul ingrijit, chipul angelic, pentru ca pozele sa iasa bine, pentru momente care sa implice finete, sa se auda des  vorba “mirosi bine!” si asa mai departe. Iata de ce nu din alta parte, ci fix de la Sabon, maestrii in sapunuri cu glicerina trebuie sa cumparati cosmeticele!

Totul, de la sapunuri lichide, sampoane, masti de par, creme pentru ingrijirea tenului, produse cosmetice pentru corp, dar si produse cosmetice pentru barbati, poate chiar seturi de calatorii facute cadou de Craciun si luate de aici – iata ce poate fi cumparat online. De pe internet, fara sa se piarda timpul facand interminabile plimbari prin mall-uri aglomerate si costisitoare.

Iata cum puteti sa va simtiti foarte bine in pielea voastra, inconjurati la voi acasa cu mobila noua, rasfatandu-va pe mai multe planuri si permitandu-va tabieturi in moduri in care nu credeati c-o puteti face. Sa plecati sa petreceti Revelionul oriunde doriti avand certitudinea ca acasa totul este bine, si sa va intoarceti in 2017 mai frumosi, mai sanatosi, mai luminosi. Ce poate fi mai minunat de-atat?

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close