Antena 3 CNN Actualitate Tânăr găsit mort pe o stradă din Piteşti, după ce ar fi fost aruncat dintr-o mașină. Suspecții au fost depistați în trafic după câteva ore

Tânăr găsit mort pe o stradă din Piteşti, după ce ar fi fost aruncat dintr-o mașină. Suspecții au fost depistați în trafic după câteva ore

Tânăr găsit mort pe o stradă din Piteşti, după ce ar fi fost aruncat dintr-o mașină. Suspecții au fost depistați în trafic după câteva ore
Sursa foto: foto: Facebook/ Politiaromana.ro
11 Mar 2018   •   22:19

Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe o stradă din municipiul Piteşti, martorii susţinând că ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în cartierul Trivale, ancheta fiind în desfăşurare.

"Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Duminică seară, autoturismul din care ar fi fost aruncat tânărul a fost identificat în trafic, cei patru ocupanţi fiind conduşi la audieri.

Maşina suspectă, care era dată în urmărire, a fost observată de o patrulă de jandarmi.

"Autoturismul Opel Antara de culoare gri, a fost depistat în trafic de un echipaj de jandarmi din grupa AT, care au solicitat în sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră; în interiorul autoturismului se aflau patru tineri, un băiat (conducătorul auto) şi trei fete care în prezent se află la Poliţia Municipiului Piteşti pentru cercetări", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close