Antena 3 CNN Actualitate Tatăl copiilor agresaţi de pedofil a vorbit despre trauma prin care au trecut micuţii. „De dimineaţă tremur. Trebuie prins repede”

Tatăl copiilor agresaţi de pedofil a vorbit despre trauma prin care au trecut micuţii. „De dimineaţă tremur. Trebuie prins repede”

Tatăl copiilor agresaţi de pedofil a vorbit despre trauma prin care au trecut micuţii. „De dimineaţă tremur. Trebuie prins repede”
de S.T.    |    06 Ian 2018   •   16:49

Tatăl copiilor agresaţi sexual în cartierul Drumul Taberei a povestit ce i-au spus copiii săi despre incidentul din lift.

„Cineva era în urma lor, au crezut că era un vecin şi le-a ţinut uşa să intre. Băiatul a spus că vrea la etajul 4, dar el a apăsat la 8. A venit poliţia şi ea (fetiţa – n.r.) a început să detalieze. Fata nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat, dar băiatul da, e speriat. Trebuie prins repede, sunt şcoli, grădiniţe în zonă.Vreau mâine să fac nişte afişe, să vedem dacă îl cunoaşte cineva de pe la blocuri. Să anunţe neapărat la 112, nu e un om care să stea printre noi.Soţia a văzut imaginile şi prima reacţie a fost: l-am mai văzut pe omul ăsta undeva, că era la magazin, la şcoală, că l-a mai văzut. De dimineaţă tremur, nevasta mea e şi mai şi”, a povestit tatăl copiilor pentru un post de televiziune.

Citiți și:

Poliția încă nu l-a găsit pe pedofilul din București. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri

×
Subiecte în articol: pedofil Drumul Taberei copii incident lift
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close