Antena 3 CNN Actualitate Imagini bombă! Traian Băsescu, surprins în trafic în drum spre Elena Udrea. Ce fac ofițerii SPP

Imagini bombă! Traian Băsescu, surprins în trafic în drum spre Elena Udrea. Ce fac ofițerii SPP

Imagini bombă! Traian Băsescu, surprins în trafic în drum spre Elena Udrea. Ce fac ofițerii SPP
12 Ian 2016   •   22:38

Traian Băsescu a fost surprins ieri, în trafic, în drumul său spre Complexul rezidențial Stejarii, din nordul Capitalei, imaginile fiind prezentate de Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Așa cum s-a mai întâmplat, mașina lui Traian Băsescu circulă în traficul din București fără să respecte regulile de circulație, ignorând în special culoarea roșie de la semafor.

Odată ajuns la Complexul Stejarii, acolo unde locuiește Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu, mașina SPP care îl însoțește pe fostul președinte își schimbă direcția, mașina lui Traian Băsescu fiind singura care pătrunde în complex fără ezitare.

Câteva momente mai târziu, mașina președintelui iese din complexul rezidențial fără să-l aibe pe Traian Băsescu pasager.

”Dacă Băsescu o să primească arest la domiciliu într-unul din cele șapte dosare în care este anchetat, o să ceară arest la domiciliul Elenei Udrea”, a comentat Radu Tudor, invitat în emisiune, unde a explicat că, dacă agenții SPP au părăsit dispozitivul avut în supraveghere, atunci au făcut-o exclusiv la cererea beneficiarului, adică a lui Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close