Antena 3 CNN Actualitate Vremea continuă să se răcească. Prognoza meteo pentru zilele următoare

Vremea continuă să se răcească. Prognoza meteo pentru zilele următoare

Vremea continuă să se răcească. Prognoza meteo pentru zilele următoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    23 Oct 2018   •   20:47

Vremea va fi vântoasã şi se va rãci faţã de intervalul anterior, mai accentuat în jumãtatea de nord a ţãrii. Vântul va prezenta intensificãri în toate regiunile, îndeosebi pe parcursul zilei, cu viteze în general de 55...70 km/h, mai mari, local, în sud-vestul şi în sudul ţãrii, unde temporar vor fi şi rafale de 80...90 km/h. La munte, în special la altitudini mari, vântul va sufla tare, cu viteze de peste 90 km/h. Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua, în prima parte a intervalului în majoritatea regiunilor, iar noaptea local în est şi izolat în rest. Cantitãţile de apã vor depãşi pe suprafeţe mici, mai ales în zonele mai înalte de relief, 20...25 l/mp.

La munte vor predomina ninsorile, iar în special pe creste vor fi puternic viscolite. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 7 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiuni.

PROGNOZA METEO pentru joi, 25 octombrie

Vremea va continua sã se rãceascã, devenind mai rece decât în mod normal pentru aceastã datã în regiunile intracarpatice. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate în jumãtatea de nord a ţãrii şi în zonele deluroase, unde local şi temporar va mai ploua. La munte vor predomina ninsorile slabe cantitativ. Vântul va prezenta intensificãri în toate regiunile, cu viteze în general mai mici decât în intervalul anterior, exceptându-le pe cele nord-estice, unde se vor depãşi 55...65 km/h, precum şi zona montanã, în special cea înaltã, unde va continua sã sufle tare.

 Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, iar cele minime între 0 şi 8 grade.

PROGNOZA METEO pentru vineri, 26 octombrie

Vremea se va încãlzi. În vestul, centrul şi nordul ţãrii vor fi înnorãri temporare şi în special în a doua parte a intervalului pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile sudice, iar noaptea şi în cele estice. Vântul va mai prezenta intensificãri în zona montanã cu viteze mai mari pe creste.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade, iar cele minime între 3 şi 13 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei pânã în jurul valorii de 0 grade. Pe suprafeţe mici, mai ales noaptea, va fi ceaţã.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close