Antena 3 CNN Economic Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister. PSD a stabilit sesiunea extraordinară pe Codul fiscal în perioada 24-26 august

Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister. PSD a stabilit sesiunea extraordinară pe Codul fiscal în perioada 24-26 august

Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister. PSD a stabilit sesiunea extraordinară pe Codul fiscal în perioada 24-26 august
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Iul 2015   •   15:12
UPDATE 15.12 - Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional PSD, că legea salarizării bugetarilor va fi finalizată şi supusă dezbaterii la începutul lui septembrie, după reexaminarea Codului Fiscal. 
 
"La Legea Salarizării, calendarul este cel anunţat de doamna Rovana Plumb. De la 17 august până la finele lunii, după care urmează o perioadă de dezbatere publică, trecerea prin Guvern a actului şi apoi trimiterea în Parlament, pentru adoptare", a spus Liviu Dragnea, luni, după şedinţa de coaliţie.
 
Proiectul de lege a fost subiectul mai multor polemici, şi în contextul adoptării de către Guvern, pe perioada interimatului lui Gabriel Oprea, a unei ordonanţe privind majorarea salariilor pentru demnitari. Victor Ponta a susţinut, ulterior, că problema salariilor demnitarilor ar trebui discutată odată cu salarizarea bugetarilor, iar o nouă discuţie privind ordonanţa va avea loc în şedinţa de marţi a Executivului.
 
În ceea ce priveşte rectificarea bugetară, Dragnea a amintit că "discuţiile din BPN au fost continuate în coaliţie, susţinem în continuare domeniile importante, educaţia, sănătatea, infrastructura, nu se taie bani de la aceste domenii, pentru că sunt bani în plus. Azi continuă discuţiile între ministrul Eugen Teodorovici şi ceilalţi miniştri".
 
De asemenea, "despre Codul Fiscal, s-a decis, la datele de 24, 25 şi 26 august să fie convocat Parlamentul, pentru a analiza cererea de reexaminare a preşedintelui", a adăugat şeful interimar al PSD, Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America