Antena 3 CNN Economic Daily Income: FMI ne ia la bani mărunţi. Vezi ce spune consilierul lui Ponta

Daily Income: FMI ne ia la bani mărunţi. Vezi ce spune consilierul lui Ponta

Daily Income: FMI ne ia la bani mărunţi. Vezi ce spune consilierul lui Ponta
de S.T.    |    05 Iun 2014   •   10:17

Cristian Socol, consilier al premierului Victor Ponta, a vorbit, joi, la "Daily Income cu Adrian Măniuţiu", despre cum decurg negocierile cu Fondul Monetar Internaţional.

"Negocierile sunt mult mai dure faţă de cele trecute, pentru că noi credem că e nevoie acum de relaxare fiscală. Principalul punct în negocieri este cel legat de reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator", a declarat Cristian Socol.

"Avem argumente foarte tari în discuţie şi aş zice că România are una dintre cele mai ridicate poveri fiscale pe muncă(...). Acum avem un spaţiu fiscal şi ne gândim că dacă nu facem relaxarea fiscală acum, la anul va fi mult mai greu", a adăugat consilierul premierului.

Potrivit lui Cristian Socol, "tabloul macroeconomic arată foarte bine şi este momentul optim pentru a face această relaxare fiscală".

"Când spun relaxare fiscală, nu mă refer doar la reducerea CAS la angajator, ci mă gândesc că, din 2015, trebuie să luăm în discuţie şi creşterea deducerilor personale, extinderea pilotului de TVA redus la pâine către legume, fructe, produse BIO şi carne", a declarat Cristian Socol.

Citeşte şi:

Daily Income: Reducerea CAS, la mâna FMI


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Daily Income cu Adrian Măniuţiu".

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close