Antena 3 CNN Economic INCOME. Ruşanu, despre angajaţii ASF: Vom face evaluări pentru toţi salariaţii. Vor rămâne două treimi

INCOME. Ruşanu, despre angajaţii ASF: Vom face evaluări pentru toţi salariaţii. Vor rămâne două treimi

INCOME. Ruşanu, despre angajaţii ASF: Vom face evaluări pentru toţi salariaţii. Vor rămâne două treimi
Sursa foto: Foto: VideoNews
22 Feb 2014   •   12:24
Dan Radu Ruşanu, preşedintele ASF, a explicat, în emisiunea "Income", la Antena 3, situaţia salariaţilor şi "nepotismului" de la instituţia pe care o conduce. 
 
"Până în mai 2013, când facem un an de zile de existenţă, existau trei instituţii separate, fiecare cu domeniul său. Când s-a înfiinţat ASF-ul, a fost obligat să preia toţi angajaţii, cu toate drepturile salariale. Pentru simplul motiv că X era înrudit cu Y de la altă instituţie, nu puteai să faci aceste epurări. Am făcut criterii de performanţă iar acum, începând cu 1 martie, se va face această evaluare şi pentru toţi salariaţii. În urma acestei reevaluări, probabil că vor rămâne cam două treimi din toţi angajaţii. Dar nu putem să ne pronunţăm a priori că soţia domnului X trebuie să plece. Deci şi doamna Zgonea, soţul doamnei Olguţa Vasilescu, soţia domnului Scutaru, sunt persoane care sunt acolo de 6 - 7 ani."
 

×
Subiecte în articol: ASF dan radu rusanu angajati criterii
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close