Antena 3 CNN Actualitate Media ANTENA 3, nominalizată la Premiile Emmy. Denisa Morariu: Este o onoare pe care nu pot să o descriu

ANTENA 3, nominalizată la Premiile Emmy. Denisa Morariu: Este o onoare pe care nu pot să o descriu

ANTENA 3, nominalizată la Premiile Emmy. Denisa Morariu: Este o onoare pe care nu pot să o descriu
de S.T.    |    13 Aug 2014   •   14:56

Denisa Morariu, reporter al emisiunii În Premieră, a dus Antena 3 în elita mondială a televiziunilor, contribuind esenţial la realizarea materialului "Lungul drum spre casă" nominalizat la Premiile Emmy.

"Încă nu-mi vine să cred. Este o onoare pe care nu pot să o descriu şi vreau să-i mulţumesc lui Carmen Avram şi echipei care a lucrat la acest material", a spus Denisa, miercuri, la "Se întâmplă în România cu Maria Coman".

Postul nostru de televiziune este nominalizat la Ediţia a 35-a a Premiilor Emmy (International Emmy® Awards) şi va fi prezent la ceremonia din 30 septembrie 2014 de la New York (Annual News & Documentary Emmy® Awards Ceremony).

Miercuri, la Antena 3, Denisa Morariu a vorbit cu Maria Coman despre povestea impresionantă a lui Petrică, material câştigător a două Gold World Medal la New York, şi despre satisfacţia incredibilă reprezentată de nominalizarea la Premiile Emmy.

"Petrică a plecat din România acum 16 ani, a suferit nişte traume cumplite, a rămas fără un picior în orfelinatul de la Siret(...). Despre nominalizare mi-a spus ieri, plângând, Carmen Avram. Încă nu-mi vine să cred foarte tare. Este o onoare pe care nu pot să o descriu şi vreau să-i mulţumesc lui Carmen Avram şi echipei, Cristian Tamaş, Liviu Dochiţa, Mihai Dină şi Adrian Robe, care a lucrat la acest material. Este incredibil că ne aflăm acolo şi îmi amintesc că în luna iulie au apărut nominalizările pentru National Emmy Awards, mă uitam pe lista aceea şi vedeam CBS, ABC, Discovery. Mă gândeam "oare cum o fi să stai în aceeaşi sală cu ei?". Se pare că vom vedea pe 30 septembrie", a spus Denisa Morariu.

„Lungul drum spre casă”, câştigător a două Gold World Medal la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014, la categoriile Biography/Profiles şi Current Affairs, a fost realizat de Denisa Morariu (reporter), Cristian Tamaş (imagine), Liviu Dochiţa (imagine), Mihai Dină (imagine) şi Adrian Robe (montaj). Reportajul spune povestea lui Petrică Câşlaru, băiatul care a crescut în lagărul groazei de la Siret. El şi-a făcut curaj să se întoarcă în România după 16 ani, să-l întâlnească pe omul care i-a salvat viaţa în orfelinat şi să-şi caute şi mama.

Vezi reportajul aici (http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/lungul-drum-spre-casa-227.html)

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Mai multe detalii despre materialele nominalizate pe www.iemmys.tv.

Citeşte şi:

Denisa Morariu: Materialul "Lungul drum spre casă" ne-a rămas în suflet şi ne-a schimbat viaţa

Mihai Gâdea: În cel mai cumplit moment al existenţei noastre, am primit cea mai importantă veste









×
Subiecte în articol: In premiera
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close