Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: În cel mai cumplit moment al existenţei noastre, am primit cea mai importantă veste

Mihai Gâdea: În cel mai cumplit moment al existenţei noastre, am primit cea mai importantă veste

Mihai Gâdea: În cel mai cumplit moment al existenţei noastre, am primit cea mai importantă veste
12 Aug 2014   •   22:06
Mihai Gâdea a anunţat în ediţia de marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei că Antena 3 se află din nou în elita mondială a televiziunilor.

International Academy of Television Arts & Sciences a anunţat astăzi că Antena 3, cu materialul "Lungul drum spre casă", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram", a fost nominalizată la categoria "Current Affairs".

Postul nostru de televiziune este nominalizat la Ediţia a 35-a a Premiilor Emmy (International Emmy® Awards) şi va fi prezent la ceremonia din 30 septembrie 2014 de la New York (Annual News & Documentary Emmy® Awards Ceremony).

În cele mai grele momente pentru Antena 3 a venit şi o veste extraordinară, a anunţat Mihai Gâdea. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei a precizat că nominalizarea la Premiile Emmy reprezintă o satisfacţie incredibilă.

"În cel mai cumplit moment al existenţei noastre, am primit cea mai importantă veste, care este probabil cea mai dulce răzbunare împotriva sistemului opresiv. Este încă una dintre dovezile - dacă cineva mai are nevoie de astfel de dovezi - că Dumnezeu există. Postul de televiziune Antena 3 România este nominalizat în gala Emmy Awards International. Este cel mai mare vis al oricărei teleziviziuni, al oricărui jurnalist", a declarat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close