Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, parte din elita mondială a televiziunilor: Sinteza zilei, în direct din New York

Antena 3, parte din elita mondială a televiziunilor: Sinteza zilei, în direct din New York

Antena 3, parte din elita mondială a televiziunilor: Sinteza zilei, în direct din New York
de S.T.    |    24 Sep 2014   •   21:34

Mihai Gâdea şi alţi jurnalişti ai Antenei 3 se află în SUA, la New York, postul nostru de televiziune fiind nominalizat la Ediţia a 35-a a Premiilor Emmy (International Emmy® Awards).

Antena 3, parte din elita mondială a televiziunilor, se află într-o competiţie pentru Oscarul televiziunilor din întreaga lume, a relatat Mihai Gâdea, miercuri seară, în direct din studiourile Reuters.

Postul nostru de televiziune va fi prezent la ceremonia din 30 septembrie 2014 de la New York (Annual News & Documentary Emmy® Awards Ceremony). Mihai Gâdea este însoţit de echipa "În premieră", dar şi de Mircea Badea, Adrian Ursu şi alţi colegi de la Antena 3.

"Faptul că Antena3 va fi prezentă la această gală, prin echipa "În premieră", este o dovadă că presa din România este recunoscută afară pentru profesionalism şi competenţă, pentru felul în care investigaţia e făcută "la meserie" cum se spune", a afirmat jurnalistul Adrian Ursu.

Potrivit realizatorului emisiunii "Secvenţial", nominalizarea la Ediţia a 35-a a Premiilor Emmy (International Emmy® Awards) e o confirmare că tot ce a fost până acum nu a fost întâmplător, toate premiile obţinute fiind astfel recunoscute.

"E o muncă susţinută, rezultatul unei acţiuni de echipă(...). Sperăm să venim cu trofeul, dar prezenţa este extrem de importantă. E cu adevărat un mare moment", a mai spus Adrian Ursu.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Adrian Ursu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close