Antena 3 CNN Actualitate Media Spaima infractorilor s-a reîntors la tv: Sorin Ovidiu Bălan revine la Antena Stars cu emisiunea de investigaţii “Brigada mobilă. Ultimul pas spre adevăr”

Spaima infractorilor s-a reîntors la tv: Sorin Ovidiu Bălan revine la Antena Stars cu emisiunea de investigaţii “Brigada mobilă. Ultimul pas spre adevăr”

Spaima infractorilor s-a reîntors la tv: Sorin Ovidiu Bălan revine  la Antena Stars cu emisiunea de investigaţii “Brigada mobilă. Ultimul pas spre adevăr”
08 Aug 2014   •   17:29
Jurnalistul de investigaţie şi omul de televiziune, Sorin Ovidiu Bălan, revine pe micul ecran, astăzi, de la ora 21.30, la Antena Stars, cu  emisiunea “Brigadă mobilă. Ultimul pas spre adevăr”.

Anchete legate de crime, infractiuni de toate genurile de la simple “găinării” şipână  la cele de la  înalt nivel, cazuri celebre din trecut, interviuri cu anchetatori, portrete aleunor infractori faimoşi, sunt doar câteva dintre subiectele pe care Sorin Ovidiu Bălan le va aborda în emisiune. “Este aceeaşi Brigadă mobilă de care ştiu telespectatorii din 1998 şi până-n 2004, dar cu multe îmbunătăţiri. Eu rămân intransigent  aşa cum mă ştiţi  şi împreună cu echipa mea ne vom bate, din nou, cu infractorii. Noutatea formatului constă în faptul că va exista un element de interactivitate şi acesta va fi furnizat de implicarea activă a telespectatorilor în emisiune. Vom ţine cont de părerea lor, le vom analiza ipotezele, supoziţiile. O altă inovaţie a emisiunii va fi şi prezenţa alături de mine în studio a doi specialişti care nu mai au nevoie de nicio prezentare: prof. dr. Vladimir Beliş, cel mai bun specialist în medicină legală, şi prof. dr. Tudorel Butoi, psiholog crimininalist”, spune realizatorul emisiunii. 

Pentru prima ediţie, Sorin Ovidiu Bălan propune spre dezbatere telespectatorilor Antenei Stars o serie de crime cu incendire la locul faptei cu intenţia de a şterge urmele. Unul dintre cazurile discutate va fi şi cel al pastorului Adrian Blaga, găsit carbonizat alături cu fiul său. “E un caz care, în opinia noastră, s-a încheiat cu o concluzie neconformă cu realitatea”, încheie Sorin Ovidiu Bălan.

Care va fi verdictul acestui caz în viziunea echipei de la “Brigada mobilă. Ultimul pas spre adevăr”, dar şi ce alte  poveşti  cutremurătoare vor mai fi prezentate în emisiune, telespectatorii Antenei Stars vor afla azi, de la ora 21.30, de la Sorin Ovidiu Bălan şi echipa lui de investigaţie.

×
Subiecte în articol: Antena Stars
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close