Antena 3 CNN Actualitate Media Vor să salveze TVR-ul pe banii noştri. TAXA pe care românii o plătesc lunar va fi MĂRITĂ

Vor să salveze TVR-ul pe banii noştri. TAXA pe care românii o plătesc lunar va fi MĂRITĂ

Vor să salveze TVR-ul pe banii noştri. TAXA pe care românii o plătesc lunar va fi MĂRITĂ
de O.P.    |    26 Mar 2014   •   06:07

TVR ar putea intra în insolvenţă, susţin surse politice, în condiţiile în care datoria Televiziunii Publice este de 800 de milioane de lei.
Stelian Tănase a anunţat că va face restructurări în Televiziunea Română, dar nu a vrut să spună câţi oameni vor fi daţi afară. Acesta a primit sprijinul Guvernului pentru strategiile de reorganizare a TVR.

Premierul Victor Ponta a discutat cu Stelian Tănase despre strategia de salvare a Televiziunii  Publice, îngropată în datorii de sute de milioane de lei. Restructurarea, nicidecum desfiinţarea, este soluţia la care au ajuns.

Stelian Tănase speră ca noua lege după care va funcţiona televiziunea să elimine numirile în Consiliul de Administraţie pe considerente politice.

Tot pe lista măsurilor pentru salvarea TVR este şi majorarea taxei pe care românii o plătesc lună de lună. Stelian Tănase nu a avansat încă o sumă. De cealaltă parte, premierul Victor Ponta consideră că abonamentul tv ar trebui eliminat după o eventuală fuziune a radioului şi televiziunii publice.

×
Subiecte în articol: TVR
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close