Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Actorul Florin Zamfirescu, apel către autorităţi: Nu mai vaccinaţi copiii, nu începeţi cu nenorocirea asta

Actorul Florin Zamfirescu, apel către autorităţi: Nu mai vaccinaţi copiii, nu începeţi cu nenorocirea asta

Florin Zamfirescu, actor regizor și profesor, a comentat în cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, campania de vaccinare a copiilor şi scaderea numărului de cazuri de infectări COVID-19.

Actorul Florin Zamfirescu, apel către autorităţi: Nu mai vaccinaţi copiii, nu începeţi cu nenorocirea asta
de Claudia Popovici    |    13 Iun 2021   •   22:16

 Actorul Florin Zamfirescu a lansat un apel către autorități să nu mai continue campania de vaccinare a copiilor, demers pe care l-a apreciat fiind o nenorocire.

Afirmaţia vine după ce la nivel naţional, numărul de cazuri de infectări cu COVID-19 a scăzut notabil.

„Ați pronunțat adineauri că nu mai sunt teorii ale conspirațiilor. Tot ceea ce era teoria conspirației până ieri acum este realitate.

Eu nici nu prea mai vorbesc de România. Este o țară care nu poate avea pretenții să conducă lumea, să fie luată prea în serios. Suntem și noi acolo, o părticică, dar la forurile superioare, la vârfuri dacă mâine se dă o comandă de undeva că să crească numărul de îmbolnăviri crește.

Dacă poimâine avem alegeri, trebuie să mergem la alegeri orice ar fi.  Acum toți meargă într-o direcție să ne vaccinăm, să ne salvăm.

Singurul meu apel ar fi să nu vaccinăm copiii. Nu începeți cu nenorocirea asta", a spus actorul Florin Zamfirescu la Antena 3.

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani a început în data de 2 iunie și în mai puțin de șapte zile numărul acestora a ajuns până la 9394.  

Capitala se află pe primul loc la numărul de imunizări în rândul copiilor având  2315 persoane vaccinate, urmat de județul Cluj cu 856, Ilfov 439, Timiș 433 și Iași 370.

×
Subiecte în articol: Florin Zamfirescu vaccinarea copiilor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close