Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Florin Zamfirescu: ”Este războiul puterilor contra popoarelor. E un moment de cotitură absolută”

Florin Zamfirescu: ”Este războiul puterilor contra popoarelor. E un moment de cotitură absolută”

Actorul Florin Zamfirescu și-a exprimat opinia despre mișcările de protest față de restricțiile impuse de multe țări în privința combaterii răspândirii virusului Sars-CoV-2, după ce astăzi mii de oameni au ieșit în stradă în Amsterdam, într-o manifestație care a evoluat violent.

Florin Zamfirescu: ”Este războiul puterilor contra popoarelor. E un moment de cotitură absolută”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2022   •   20:04

"Dacă eu aș fi picat din lună și nu aș cunoaște aceste imagini aș spune că este războiul puterilor contra popoarelor. Popoarele au început să devină mai slabe și ușor de învins de către puterile conducătoare.

Guvernele au ajuns atât de puternice prin tehnologie încât nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută.

Tehnologie poate să fie și prostie pentru că o folosești cum vrei. Socotesc că e un moment de cotitură absolută.”a declarat Florin Zamfirescu în cadrul emisiunii Subiectiv.

În continuare, Florin Zamfirescu a vorbit despre o strategie de reducere a numărului populației globale.

"Nu mai cred în nicio alegere pentru că nu sunt adevărate. La Uniunea Europeană nu e nimeni ales. Am auzit-o pe o parlamentară româncă vociferând extraordinar de argumentat și nu s-a schimbat nimic. (...) Toate aceste lucruri sunt dictate de undeva de sus, cine vreți, Dumnezeu, sau natura, care pornește cutremure, dar care sunt cumva dirijate cu un scop.

Ne-am înmulțit prea mult pe glob ca număr, cei care își iau sarcina să împuțineze numărul ăsta cred că ei hotărăsc, dar sunt doar instrumente.

Li s-a dat posibilitatea să câștige miliarde. Oamenii, indiferent de nivel, vorbesc prostii. Cred că am ajuns la un nivel pe glob al schimbărilor, al pedepselor.”


 

×
Subiecte în articol: proteste Florin Zamfirescu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close