Antena 3 CNN Externe A fost prima doamnă a celui mai puternic stat din Europa, iar acum e într-o ipostază scandaloasă. Femeia care îşi neagă trecutul

A fost prima doamnă a celui mai puternic stat din Europa, iar acum e într-o ipostază scandaloasă. Femeia care îşi neagă trecutul

A fost prima doamnă a celui mai puternic stat din Europa, iar acum e într-o ipostază scandaloasă. Femeia care îşi neagă trecutul
de O.P.    |    11 Sep 2012   •   11:50

Google a fost dat în judecată de fosta primă doamnă a Germaniei, Bettina Wulff, care afirmă că celebrul motor de căutare pe internet creat de gigantul american difuzează informaţii false despre trecutul ei.

Bettina Wulff afirmă, într-o carte care va fi lansată miercuri, că nu a fost niciodată prostituată, dezminţând astfel zvonurile apărute în ultimii ani în Germania. "Nu am lucrat niciodată ca damă de companie. Acestea sunt nişte prostii absolute", spune soţia fostului preşedinte german Christian Wulff, în cartea ei intitulată "Dincolo de protocol".



Într-un capitol denumit "zvonuri", ea consacră opt pagini pentru a vorbi despre diversele zvonuri ce au circulat pe seama ei în ultimii ani.

Christian Wulff a demisionat la mijlocul lunii februarie din funcţia de preşedinte al Germaniei, după ce a fost bănuit de corupţie. Potrivit acuzatorilor săi, Bettina Wulff, în vârstă de 38 de ani, ar fi lucrat în trecut sub pseudonimul "Lady Victoria" într-un stabiliment numit "Château Osnabrück" şi într-o casă de toleranţă berlineză denumită "Artemis".

Totodată, Bettina Wulff a depus plângere în justiţie împotriva companiei Google, pe care o acuză că a contribuit la răspândirea zvonurilor despre trecutul ei. La rândul lor, reprezentanţii Google au spus că vor "lăsa justiţia să se pronunţe".

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close