Antena 3 CNN Externe Adio, pioşenie! Manual de sex, dedicat exclusiv evreilor excesiv de credincioşi

Adio, pioşenie! Manual de sex, dedicat exclusiv evreilor excesiv de credincioşi

Adio, pioşenie! Manual de sex, dedicat exclusiv evreilor excesiv de credincioşi
de S.T.    |    22 Apr 2013   •   21:30

Un terapeut din Ierusalim a realizat un manual sexual special conceput pentru evreii ultra-ortodocşi din Israel. Sexul este un subiect extrem de delicat în rândul acestor evrei, iar experţii susţin că de vină ar fi pioşenia excesivă.

Terapeutul David Ribner nu este de acord cu acest tip de comportament. Ribner a scris o carte despre sex dedicată exclusiv evreilor excesiv de credincioşi, notează BBC.

Cartea scrisă de Ribner, alături de cercetătorul Jennie Rosenfeld, denumită The Newlywed's Guide to Physical Intimacy, debutează cu descrierea organismului bărbătesc şi a celui femeiesc.

Specialistul susţine că iudeii văd sexul ca pe un lucru pozitiv, însa este un subiect tabu. Pentru a-i ajuta pe evrei să înveţe mai multe despre sex, Ribner a ataşat ghidului lipsit de imagini un plic sigilat cu ilustraţii sexuale.

Expertul îi sfătuieşte pe cititori să rupă plicul şi să îl arunce dacă nu vor să vadă respectivele ilustraţii, care înfăţişează mai multe poziţii sexuale de bază.

"Le arăt oamenilor nu numai cum să îşi folosească organele sexuale, ci şi mâinile şi picioarele. Dacă nu ai văzut în vreun film sau nu ai citit în vreo carte, de unde ar trebui să ştii ce să faci?", a spus Ribner.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close