Antena 3 CNN Externe Anunţ ŞOCANT făcut de Coreea de Nord. 33 de CREŞTINI vor fi ASASINAŢI. "Au încercat să răstoarne guvernul"

Anunţ ŞOCANT făcut de Coreea de Nord. 33 de CREŞTINI vor fi ASASINAŢI. "Au încercat să răstoarne guvernul"

Anunţ ŞOCANT făcut de Coreea de Nord. 33 de CREŞTINI vor fi ASASINAŢI. "Au încercat să răstoarne guvernul"
de O.P.    |    12 Mar 2014   •   13:08

În Coreea de Nord au avut loc alegeri. Ceva mai neobişnuite pentru restul lumii, deoarece pe liste apărea un singur candidat, care, normal, a fost votat de întreaga suflare cu drept de vot.

Sub pretextul votului, statul realizează astfel un recensământ neoficial şi înregistrează astfel persoanele care susţin sau nu regimul dictatorial al lui Kim Jong-un.

Însă, pe lângă triumful fără emoţii anunţat în urma alegerilor, s-au aflat şi lucruri de-a dreptul şocante. Autorităţile se pregătesc să execute 33 de creştini, care s-ar fi aliat cu pastorul baptist din Coreea de Sud - Kim Jung-wook, de la care ar fi primit bani pentru înfiinţarea a peste 500 de biserici în subteran.


Cei 33 de creștini care ar fi colaborat cu Jung-wook au fost acuzați că ar fi încercat să răstoarne guvernul, aceiaşi acuzaţie pentru care a fost executat și unchiul liderului de la Phenian, Jang Song-thaek, împreună cu întreaga familie a acestuia.


×
Subiecte în articol: Coreea de Nord Kim Jong Un
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close