Antena 3 CNN Externe Blestemul care cade din cer peste americani. În New York s-a luat o măsură FĂRĂ PRECEDENT

Blestemul care cade din cer peste americani. În New York s-a luat o măsură FĂRĂ PRECEDENT

Blestemul care cade din cer peste americani. În New York s-a luat o măsură FĂRĂ PRECEDENT
18 Noi 2012   •   21:59

Sute de case vor fi demolate la New York, deoarece sunt considerate un pericol la adresa securității publice. Acestea au fost afectate grav de uraganul Sandy, iar acțiunea va fi una de o amploare  "fără precedent", potrivit primăriei oraşului, scrie Mediafax.

Majoritatea caselor ce urmează a fi dărâmate se află în cartierele cel mai puternic afectate de uraganul Sandy:  Staten Island, Queens şi Brooklyn. Aproximativ 200 de case vor fi dărâmate în perioada următoare, pe lângă alte aproximativ 200 de case deja distruse parţial sau total de incendii, rafale de vânt sau inundaţii.

Departamentul de Construcții urmează să se pronunțe și în legătură cu alte 500 de case avariate, care ar putea fi de asemenea demolate.

"Nu ne-am mai confruntat de mult cu ceva de această amploare", a declarat LiMandri pentru cotidian, într-un interviu publicat în ediţia de duminică. "Este fără precedent", a apreciat el.

 Casele care vor fi demolate sunt, majoritatea, case individuale, în care locuiesc de obicei câte două familii, în cartiere modeste, sau case care se transmit uneori de la o generaţie la alta. Unele familii s-au refugiat din calea uraganului şi nu au putut să fie contactate.

"Nu este uşor, din cauza tuturor persoanelor deplasate. Vom face tot ceea ce se poate, însă este posibil să fim nevoiţi să mergem mai departe, în cazul în care nu le vom putea găsi", a adăugat LiMandri.

×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Vlad Pascu spune că era alimentat cu droguri de un angajat de la Floreasca
x close