Antena 3 CNN Externe Bulgaria: Poliţia a publicat fotografii cu cei doi presupuşi autori ai atentatului de la Burgas

Bulgaria: Poliţia a publicat fotografii cu cei doi presupuşi autori ai atentatului de la Burgas

Bulgaria: Poliţia a publicat fotografii cu cei doi presupuşi autori ai atentatului de la Burgas
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    25 Iul 2013   •   15:00

Ministerul bulgar de Interne a publicat, joi, fotografii cu cele două persoane despre care se presupune că au legătură cu atentatul antiisraelian comis în staţiunea Burgas pe 18 iulie 2012, în care şi-au pierdut viaţa cinci turişti israelieni şi un şofer bulgar, informează Agerpres.

Fotografiile au fost postate pe site-ul oficial al instituţiei.

Cei doi sunt identificaţi ca fiind Meliad Farah (cunoscut şi ca Hussein Hussein), cetăţean australian, în vârstă de 33 de ani, şi Hassan El Hajj Hassan, cetăţean canadian, în vârstă de 25 de ani.





Într-un comunicat al Ministerului de Interne, se precizează că cei doi au fost observaţi în perioada 28 iunie - 18 iulie 2012 în oraşele Ruse, Varna, Nesebăr, staţiunea Sunny Beach şi satul Ravda.

Suspecţii s-at fi cazat la hoteluri şi la case de vacanţă folosind numele false Jeramiah Jameson, Jacque Philippe Martin şi Ralph William Rico.

Poliţia din Bulgaria face un apel la toţi cei care au vreo informaţie cu privire la aceste persoane să sune la cel mai apropiat inspectorat de poliţie.

Ministerul precizează că nu va oferi presei niciun fel de informaţii suplimentare, pentru că acestea ar putea fi dăunătoare pentru anchetă.

×
Subiecte în articol: Bulgaria suspecţi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close