Antena 3 CNN Externe Casa Albă: SUA nu au intrat în legătură cu extratereştrii. Nu excludem existenţa lor

Casa Albă: SUA nu au intrat în legătură cu extratereştrii. Nu excludem existenţa lor

Casa Albă: SUA nu au intrat în legătură cu extratereştrii. Nu excludem existenţa lor
Sursa foto: Foto: 7reasons.org
08 Noi 2011   •   10:37

Casa Albă nu are nici o dovadă că extratereştrii ar fi intrat în contact cu oamenii, informează AFP. Totuşi, administraţia prezidenţială americană nu a exclus ideea existenţa extratereştrilor într-o galaxie foarte îndepărtată.
   
Această declaraţie insolită din partea Casei Albe a fost publicată de un consilier pe site-ul administraţiei Obama ca răspuns la două petiţii care cer o reacţie oficială pe această temă.
   
"Administraţia americană nu are nicio dovadă a existenţei vieţii în afara planetei noastre şi nici nu deţine vreo informaţie privind contacte care ar fi fost realizate de extratereştri cu oamenii", explică Phil Larson.
   
"Nu există nicio informaţie credibilă care să menţioneze fapte ce ar fi putut fi ascunse oamenilor", precizează el.
   
Consilierul, care nu a exclus existenţa extratereştrilor, a admis chiar că NASA înclină spre o astfel de posibilitate.
   
"Mulţi oameni de ştiinţă şi matematicieni au ajuns la concluzia că sunt şanse mari să existe undeva printre miliardele şi miliardele de stele din univers o planetă diferită de a noastră care să găzduiască viaţă", a adăugat el.
   
"Mulţi dintre ei au remarcat, în acelaşi timp, că şansele de a intra în contact cu unul dintre ei sunt extrem de mici date fiind circumstanţele", a continuat Larson.
   
"Toate acestea rămân pure speculaţii. Singurul element factic este că nu avem nici o dovadă tangibilă pe Pământ cu privire la existenţa extratereştrilor", a adăugat el.
   
Această declaraţie a fost publicată ca răspuns la două petiţii care au strâns împreună 17.000 de semnături şi care cer administraţiei să divulge dovezile existenţei extratereştrilor.
   
Una dintre petiţii afirmă că sute de militari şi membri ai agenţiilor guvernamentale au certificat că extratereştrii există, subliniind că numeroase sondaje arată că americanii sunt convinşi că administraţia le ascunde ceva.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close