Antena 3 CNN Externe CATASTROFĂ FEROVIARĂ în Spania: Un alt rănit a pierit la spital. Bilanţul accidentului se ridică la 79 de morţi

CATASTROFĂ FEROVIARĂ în Spania: Un alt rănit a pierit la spital. Bilanţul accidentului se ridică la 79 de morţi

CATASTROFĂ FEROVIARĂ în Spania: Un alt rănit a pierit la spital. Bilanţul accidentului se ridică la 79 de morţi
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
28 Iul 2013   •   18:08

Bilanţul accidentului de tren produs miercuri în Santiago de Compostela, în nord-vestul Spaniei, a ajuns duminică la 79 de morţi după decesul unui rănit, a anunţat Guvernul regional din Galicia, informează AFP.
   
Dintre cele 178 de persoane rănite, 70 se află în continuare în spital, iar 22 sunt în stare gravă, în timp ce mecanicul de tren, acuzat de "omucidere din culpă" urmează să fie  prezentat duminică după-amiază în faţa unui judecător.
   
Mecanicul trenului din Spania a fost ARESTAT. "Sunt terminat. Vreau să MOR!", au fost cuvintele lui, imediat după accident

Trenul a deraiat miercuri seara la patru kilometri de Santiago de Compostela, în timp ce a intrat cu viteză mare într-o curbă unde limita era de 80 de kilometri pe oră.

Mecanicul trenului deraiat în Spania era VITEZOMAN! Se lăuda pe Facebook cu performanţele obţinute pe şine

O scurtă înregistrare video difuzată joi de o publicaţie pe Internet surprinde un tren care merge cu viteză mare la intrarea într-o curbă periculoasă, după care iese de pe şine şi se culcă pe o parte.


×
Subiecte în articol: tren deraiat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close