Antena 3 CNN Externe Caz halucinant. O femeie a abuzat sexual un baiat de 11 ani și apoi a rămas însărcinată cu el. Cum a reacționat victima sa când a aflat vestea

Caz halucinant. O femeie a abuzat sexual un baiat de 11 ani și apoi a rămas însărcinată cu el. Cum a reacționat victima sa când a aflat vestea

Caz halucinant. O femeie a abuzat sexual un baiat de 11 ani și apoi a rămas însărcinată cu el. Cum a reacționat victima sa când a aflat vestea
30 Iun 2017   •   09:47

O americanca a intretinut relatii sexuale cu un baiat de 11 ani si apoi a ramas insarcinata cu acesta, potrivit Daily Mail, citată de stirileprotv.ro.

Marissa Ashley Mowry din Florida, in varsta de 25 de ani, a fost arestata sub suspiciunea de intretinere de act sexual fara consimtamant. Ea este acuzata ca l-ar fi abuzat pe baiat in 2014, iar in luna octombrie, ea a nascut.

Femeia este acuzata ca l-a abuzat sexual pe baiat in repetate randuri, cand acesta avea intre 11 si 14 ani. Acum, copilul rezultat din acest abuz, in varsta de 3 ani, a fost plasat in grija unui adult pana se va incheia investigatia.

Mowry este tinuta in custodie la Hillsborough Country Jail sub acuzatia de intretinere de relatii sexuale, fara consimtamant, cu o victima a carei varsta e sub 12 ani.

In lacrimi, iubitul actual al femeii a declarat pentru ABC News ca el nu avea nici cea mai mica idee despre existenta copilului.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close