Antena 3 CNN Externe FLORIN CIOABĂ A MURIT. Fiul regelui romilor: Cei care i-au făcut rău vor fi traşi la răspundere

FLORIN CIOABĂ A MURIT. Fiul regelui romilor: Cei care i-au făcut rău vor fi traşi la răspundere

FLORIN CIOABĂ A MURIT. Fiul regelui romilor: Cei care i-au făcut rău vor fi traşi la răspundere
18 Aug 2013   •   15:00
UPDATE 14.50 - Cei care i-au făcut rău vor fi traşi la răspundere, a declarat fiul lui Florin Cioabă, Dorin Cioabă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, făcând astfel referire la medicii de la spitalul Anadolu din Antalya, acolo unde tatăl său a fost internat iniţial.

"Toţi vor fi traşi la răspundere pentru că nu se poate ca un om, în secolul 21, să nu poată fi salvat din cauza unei boli care nu a fost aşa avansată", a spus Dorin Cioabă, care a arătat că una din procedurile iniţiate de medicii turci din primul spital "i-a produs stopul cardiac".


Ştirea iniţială 11.50
Regele romilor Florin Cioabă a murit, astăzi, la ora 11.10, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, după ce ieri rudele acestuia declarau că starea lui s-a îmbunătăţit considerabil după operaţia efectuată de medicii turci.

Rudele acestuia le-au declarat jurnaliştilor că nu îşi doresc ca trupul lui Florin Cioabă să fie supus autopsiei, acestea insistând ca autointitulatul rege al romilor să fie adus în ţară chiar astăzi.


Băsescu: Dumnezeu să-l ierte pe Florin Cioabă. Condoleanţe familiei şi etniei

Medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge. Astăzi, Florin Cioabă a fost deconectat de la aparate, nu înainte ca rudele acestuia să îşi ia rămas bun de la el.

Florin Cioabă, un "rege" prieten cu preşedintele Băsescu şi cu trimiterea romilor la şcoală

Deputatul PSD Mădălin Voicu a afirmat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că regretă moartea lui Florin Cioabă, care a lăsat un "gol important în ceea ce priveşte mişcarea romilor".

Ieri, rudele lui Cioabă au stat ore în şir cu afişe la intrare în spital pentru a-i îndemna pe turci să doneze sânge. Apelul lor a avut ecou. În mai puţin de o zi, zeci de cetăţeni turci şi romi au donat sânge.

Medicii i-au montat un dispozitiv pentru a-i ajuta inima să pompeze sânge şi spuneau la acea vreme că nu mai este nevoie de un transplant de cord.

Chiar dacă au fost nevoiţi să scoată din buzunar 150 de mii de euro pentru a plăti operaţia, membrii familiei Cioabă au avut doar cuvinte de laudă pentru medicii din Turcia.

Citeşte şi:


Vestea morţii lui Florin Cioabă a cutremurat întreaga comunitate romă de la Sibiu

Sicriu de lux pentru Florin Cioabă. Reprezentant firmă pompe funebre în Antalya: "Vor totul de calitate"

"Urmează 30 de zile de doliu şi funeralii cum nu s-au mai văzut". Iată CINE ÎI VA URMA LA TRON lui Florin Cioabă

×
Subiecte în articol: florin cioaba florin cioaba
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close