Antena 3 CNN Externe Imaginile care au stârnit valuri de indignare în China. Copil de trei ani, bătut şi călcat în picioare de un trecător

Imaginile care au stârnit valuri de indignare în China. Copil de trei ani, bătut şi călcat în picioare de un trecător

Imaginile care au stârnit valuri de indignare în China. Copil de trei ani, bătut şi călcat în picioare de un trecător
Sursa foto: Foto captura YouTube
08 Mai 2015   •   10:36

O filmare în care un copil de până în trei ani este bătut cu sălbăticie de un tânăr, în faţa unui restaurant, a stârnit valuri de indignare în China, sancţionând lipsa de reacţie şi empatie a celorlalţi trecători, scrie BBC.

O cameră de supraveghere surprinde momentul în care bărbatul în vârstă de 28 de ani, pe nume Wang, despre care se speculează că ar avea probleme mentale, se apropie de copilul care se juca în faţa unui restaurant din Luochuan County, provincia Shaanxi, şi începe să îl lovească cu picioarele, până cade la pământ.

În tot acest timp, un trecător şi un motociclist care surprind atacul îşi văd liniştiţi de drum, ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla.

La un moment dat, un cuplu aflat în restaurant iese să-l oprească pe agresor. Bărbatul se năpusteşte asupra agresorului şi îl îndepărtează de copil. În cele din urmă, mai multe persoane din local ies în ajutorul copilului.

Potrivit Xinhua, băieţelul de doi ani a suferit mai multe fracturi la nivelul capului, însă nu îi este pusă viaţa în pericol.

Agresorul băieţelului a fost arestat de autorităţi.



×
Subiecte în articol: China
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close