Antena 3 CNN Externe Iubita lui Anders Breivik a fost deportată din Norvegia

Iubita lui Anders Breivik a fost deportată din Norvegia

Iubita lui Anders Breivik a fost deportată din Norvegia
Sursa foto: Foto: csmonitor.com
19 Apr 2012   •   14:24

O nemţoaică care pretindea că este iubita ucigaşului în masă, Anders Breivik, a fost expulzată din Norvegia.

Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, este originară din Stuttgart şi a încercat să intre în clădirea în care se desfăşoară procesul lui Breivik, conform canalului TV2.

"A vrut să intre în tribunal, motivând că vrea să îl vadă pe iubitul ei, Anders Breivik", a declarat un oficial al poliţiei locale.
Femeia, care a spus că a venit special din Germania să-l vadă pe Breivik, a fost imediat reţinută şi apoi deportată din Norvegia.

Conform publicaţiilor din Oslo, o femeie necunoscută din Germania îi trimitea scrisori şi bani lui Breivik, aflat în detenţie. Nu se ştie încă dacă este aceeaşi persoană cu cea care a fost deportată.

În a patra zi de proces, Anders Breivik a declarat că, pe tot parcursul anului 2006, 16 ore pe zi, a jucat un joc on-line foarte popular şi a legat prietenii virtuale cu mulţi oameni.

Procesul lui Breivik a început luni şi se aşteaptă să dureze 10 săptămâni până se va ajunge la o sentinţă. Mulţi supravieţuitori şi rude ale victimelor sunt îngrijorate că Breivik va folosi procesul pentru a-şi promova ideologia extremistă.

Într-o declaraţie postată pe internet, înainte de comiterea asasinatelor brutale, "monstrul din Norvegia" spunea  că "luptătorii patrioţi de rezistenţă" ar trebui să folosească procesele istorice ca "platformă pentru viitoarele cauze".

×
Subiecte în articol: Anders Breivik proces
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close