Antena 3 CNN Externe Lumea virtuală a jocurilor video mai răpeşte o viaţă. Un chinez a murit în faţa calculatorului după 19 ore de World of Warcraft

Lumea virtuală a jocurilor video mai răpeşte o viaţă. Un chinez a murit în faţa calculatorului după 19 ore de World of Warcraft

Lumea virtuală a jocurilor video mai răpeşte o viaţă. Un chinez a murit în faţa calculatorului după 19 ore de World of Warcraft
05 Mar 2015   •   15:00

Un împătimit al jocurilor video şi-a dat ultima suflare într-un internet-cafe din China după ce a jucat 19 ore fără oprire o sesiune de World of Warcraft.

Imaginile surprinse de camerele de securitate îl arată pe Wu Tai, de 24 de ani, cum tuşeşte violent şi apoi leşină pe scaunul din faţa monitorului.

Tânărul a intrat în sala de jocuri din  Shanghai pentru o nouă confruntare în World of Warcraft cu partenerii săi online.

Ceilalţi oameni prezenţi sunt şocaţi în momentul în care Wu se prăbuşeşte pe scaun, iar acesta este luat în cele din urmă de un echipaj de paramedici.

Un coleg de joacă din sală, Hsin Lo, spune că a chemat ambulanţa după ce a observat că Wu se învineţise la faţă şi părea foarte bolnav.


"L-am auzit cum se îneacă şi când m-am întors să văd ce se întâmplă cu el era foarte palid şi agitat. Ţinea la gură o batistă care era plină de sânge", spune martorul.

Ajunşi la faţa locului, paramedici au început resuscitarea pacientului, dar nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viaţa.

"Autopsia va stabili cu exactitate cauza morţii. Tot ce ştim până acum este că tânărul s-a jucat neîntrerupt 19 ore fără să se odihnească, iar acesta ar fi un element cauzator al decesului", a declarat un reprezentant al poliţiei locale.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close