Antena 3 CNN Externe Mesajul de adio către lume. Citeşte ultimele cuvinte pe care le-a spus Steve Jobs înainte de moarte

Mesajul de adio către lume. Citeşte ultimele cuvinte pe care le-a spus Steve Jobs înainte de moarte

Mesajul de adio către lume. Citeşte ultimele cuvinte pe care le-a spus Steve Jobs înainte de moarte
Sursa foto: Foto: thenextweb.com
de O.P.    |    06 Oct 2011   •   12:17

În ultima perioadă starea lui Steve Jobs s-a agravat constant, însă în niciun moment nu a uitat să arate lumii principiile care îi conduc viaţa. Deşi contul de Twitter, pe care Steve Jobs îl avea, nu mai există, ultimul mesaj postat în urmă cu două zile este unul impresionant.

Ultimele sale cuvinte au demonstrat lumii că este pregătit să îşi termine viaţa, iar sufeltul lui este împăcat.

Steve Jobs a murit. Fondatorul Apple a pierdut lupta cu cancerul

În limba engleză mesajul sună astfel: "Love is like a puzzle, hard to piece together, but beautiful when all the right pieces are put together” (Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, însă minunat atunci când toate piesele sunt aşezate cum trebuie".

Grupul american Apple a anunţat, în noaptea de miercuri spre joi, decesul fostului său director general şi cofondator Steve Jobs, în vârstă de 56 de ani: "Suntem profund îndureraţi să anunţăm că Steve Jobs a murit. Strălucirea lui Steve, pasiunea şi trăirile lui puternice au reprezentat sursa a nenumărate inovaţii care îmbogăţesc şi îmbunătăţesc vieţile noastre. Lumea este infinit mai bună datorită lui Steve", se arată în comunicatul Apple.

Acesta se confrunta cu grave probleme de sănătate de mai mulţi ani, fiind atins, în 2004, de o formă rară de cancer de pancreas.

Moartea acestuia a fost anuntata parca de o fotografie care a apărut în luna august. Aceasta îl înfăţisa pe Steve Jobs extrem de slăbit şi răvăşit, fiind ţinut de cineva pentru a putea sta pe picioare.

Citeşte aici povestea unei reuşite, cum a pus Steve Jobs  bazele unei impresionante cariere.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close