Antena 3 CNN Life Oameni Oamenii ca ea merită tot respectul din lume. A demonstrat că nimic nu te poate opri să-ţi atingi ţelul

Oamenii ca ea merită tot respectul din lume. A demonstrat că nimic nu te poate opri să-ţi atingi ţelul

Oamenii ca ea merită tot respectul din lume. A demonstrat că nimic nu te poate opri să-ţi atingi ţelul
Sursa foto: Foto: ABC News
08 Iun 2012   •   13:13

Povestea unei tinere din Statele Unite a făcut înconjurul lumii. După ce a fost abandonată de părinţi, Dawn Loggins a fost nevoită să trăiască singură, într-o casă fără electricitate şi să muncească pentru a se întreţine. Însă greutăţile nu au împiedicat-o să îşi continue studiile. A făcut eforturi mari şi a fost chiar admisă la celebra Universitate Harvard.

Americanca duce o viaţă pe care puţini şi-o pot imagina. A fost abandonată de părinţi şi a fost nevoită să muncească de la o vârstă fragedă pentru a se întreţine. Locuieşte singură în condiţii greu de imaginat.

Povestea sa i-a înduioşat pe mulţi oameni. Au ajutat-o fiecare cum au putut pentru ca tânăra să îşi poată continua studiile.

Însă toate greutăţile întâmpinate nu au împiedicat-o pe Dawn să îşi urmeze visul de a merge la facultate. Şi eforturile i-au fost în sfârşit răsplătite pentru că, anul acesta, a fost admisă la prestigioasa Universitate Harvard.

Acum, Dawn are în sfârşit casa pe care şi-a dorit-o mereu.


×
Subiecte în articol: facultate
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close