Antena 3 CNN Externe Poliţiştii indonezieni AU DROGAT din greşeală un oraş întreg, după ce au dat foc la 3 tone de marijuana

Poliţiştii indonezieni AU DROGAT din greşeală un oraş întreg, după ce au dat foc la 3 tone de marijuana

Poliţiştii indonezieni AU DROGAT din greşeală un oraş întreg, după ce au dat foc la 3 tone de marijuana
27 Mar 2015   •   15:27

Poliţiştii din Jakarta, capitala Indoneziei, au drogat fără să vrea un oraş întreg, după ce au decis să distrugă prin ardere o cantitate impresionantă de marijuana.

Potrivit Jakarta Post, reprezentanţii forţelor de ordine trebuiau să distrugă peste trei tone de "iarbă", confiscată anterior de la traficanţi.
Ei s-au gândit că cel mai simplu ar fi să dea foc grămezii de marijuana chiar în curtea poliţiei. Nu au stat mult pe gânduri şi au aprins focul, dar au rămas surprinşi de fumul dens, care a înconjurat rapid împrejurimile.

La scurt timp, localncii au început să acuze dureri de cap puternice şi ameţeli serioase.
Înainte să incendieze grămada de substanţe interzise, poliţiştii preventivi şi-au pus măştile de protecţie, dar au omis un aspect important. Ei au uitat să îi anunţe şi pe oamenii din jur, care au declarat că mirosul fumului de marijuana în zonă era foarte puternic.

La acţiunea demonstrativă a autorităţilor au participat o serie de oficiali locali şi mai mulţi jurnalişti.
Pe lângă cantitatea de marijuana distrusă, poliţiştii au mai aruncat în foc 1,8 kg de amfetamine cristal şi peste 2500 de pastile de ecstasy.

×
Subiecte în articol: jakarta politisti marijuana
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close