Antena 3 CNN Externe Primul raport privind avionul dispărut pe 8 martie a fost dat publicităţii

Primul raport privind avionul dispărut pe 8 martie a fost dat publicităţii

Primul raport privind avionul dispărut pe 8 martie a fost dat publicităţii
Sursa foto: Foto: Pedro Moura Pinheiro/Flickr
02 Mai 2014   •   12:41

Primul raport preliminar privind Boeingul dispărut pe 8 martie a fost dat publicităţii. Familiile pasagerilor dispăruţi în urmă cu aproape două luni au criticat dur guvernul malaezian pentru lipsa de transparenţă arătată în acest caz.

Autorităţile de la Kuala Lumpur au transmis agenţiilor de presă, după aproape două luni de la dispariţia aeronavei MH 370, un document de cinci pagini privind incidentul care a avut loc pe 8 martie. Raportul preliminar este însoţit de înregistrări audio ale discuţiillor dintre piloţi şi Turnul de control şi documente legate de starea aeronavei. Cu toate acestea, documentul nu face nicio dezvăluire legată de cauzele dispariţiei avionului, spre nemulţumirea familiilor pasagerilor.

Deşi căutările continuă în oceanul Indian, autorităţile australiene aflate la comanda operaţiunilor spun că şansele de a mai găsi epava avionului au scăzut foarte mult în ultima perioadă.

Avionul companiei Malaysia Airlines a dispărut pe 8 martie, după ce decolase de la Kuala Lumpur şi se îndrepta către Beijing cu 239 de persoane la bord.



×
Subiecte în articol: avion disparut MH370
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close