Antena 3 CNN Externe Reportaj şocant! Mutilaţi de vii pentru a le face rost de organe bogătaşilor care au nevoie de transplant

Reportaj şocant! Mutilaţi de vii pentru a le face rost de organe bogătaşilor care au nevoie de transplant

Reportaj şocant! Mutilaţi de vii pentru a le face rost de organe bogătaşilor care au nevoie de transplant
de O.P.    |    17 Noi 2011   •   12:27

Refugiaţii disperaţi care încearcă să traverseze Deşertul Sinai sunt vânaţi de cei care vor să le fure organele. Ei sunt de-a dreptul măcelăriţi de doctori fără milă, care caută donatori ieftini şi compatibili cu bogătaşii care îi plătesc regeşte pentru operaţia de transplant.

Medicii călătoresc din Cairo până în mijlocul taberelor de refugiaţi din deşert pentru a face rost de materia primă. Aceştia găsesc în refugiaţi victime sigure, de la care se pot "aproviziona" cu rinichi, ficaţi sau cornee. Apoi ei transportă organele înapoi în Egipt cu ajutorul unor frigidere mobile, unde pacienţii le aşteaptă pe patul de spital.



Potrivit materialului care va fi difuzat de CNN, mii de oameni au căzut pradă medicilor-măcelari, iar pentru asta stau drept dovadă cicatricile impresionante de pe corpurile lor.

Schimbul ilegal - bani pentru organe - se crede a fi a doua cea mai mare afacere ilegală din Egipt, după traficul de arme.

Mai mult, potrivit reportajului CNN, intitulat sugestiv "Moartea din deşert" (Death in Desert), refugiaţii sunt adesea victimele violului, a bătăilor violente şi a sclaviei.


 



×
Parteneri
Atac la ambasada Israelului din Bucureşti
x close