Antena 3 CNN Externe Rusia face o demonstraţie la TV despre cum poate fi OCUPATĂ Europa. "La Berlin am ridicat steagul RUSESC"

Rusia face o demonstraţie la TV despre cum poate fi OCUPATĂ Europa. "La Berlin am ridicat steagul RUSESC"

Rusia face o demonstraţie la TV despre cum poate fi OCUPATĂ Europa. "La Berlin am ridicat steagul RUSESC"
de O.P.    |    12 Feb 2015   •   07:35

Canalul 5 din Rusia a prezentat o ştire despre cât de rapid și ușor trupele rusești pot ocupa capitalele europene, amenințând concomitent Occidentul cu o lovitură masiva de rachete.

Autorul materialului a prezentat „invazia” sub forma unei campanii în capitalele europene cu scopul organizării paradei de „Ziua Victoriei” (9 mai, victoria împotriva Germaniei hitleriste). „Varșovia – e prea simplu, scrie independent.md.

De la Moscova până în capitala Poloniei sunt doar 1.300 de km. Un T-90, de exemplu, dacă nu se va recurge la transportul aerian, va ajunge în suburbia capitalei poloneze în mai puțin de o zi după începutul marșului”, spune autorul știrii, în timp ce pe ecran este indicat prin săgeți roșii avansul trupelor ruse de la Moscova la Varșovia.


Apoi, autorul amintește telespectatorilor că trupele ruse „nu au mai fost demult la Berlin”. „9 mai – un prilej bun de a face o vizită. 1.800 de km pentru o armată modernă – nu este o distanța prea mare, mai ales ca mulți ofițeri ruși cunosc bine Germania, nici de hartă nu vor avea nevoie”, continue autorul.

În acest moment, în filmul televiziunii este coborât în bernă steagul german și este ridicat cel rusesc.

„Praga, Helsinki, Vilnius, Tallinn, Riga sunt mult prea aproape. Vizita la Londra și Washington va trebui să fie planificata cu mult timp în avans, deoarece fără forță aeriană și marină nu poți face nimic aici”, mai spune autorul.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close