Antena 3 CNN Externe Rusia speră că ursul koala ţinut de Putin în braţe la summitul G20 nu se află printre cei 700 eutanasiaţi în Australia

Rusia speră că ursul koala ţinut de Putin în braţe la summitul G20 nu se află printre cei 700 eutanasiaţi în Australia

Rusia speră că ursul koala ţinut de Putin în braţe la summitul G20 nu se află printre cei 700 eutanasiaţi în Australia
Sursa foto: Foto: www.nbcnews.com
06 Mar 2015   •   15:07

Reprezentanţii Ambasadei Rusiei în Australia şi-au exprimat speranţa ca ursul koala pe care l-a ţinut Vladimir Putin în braţe în noiembrie, la Summitul G20 de la Brisbane, să nu se afle printre cele 700 de exemplare eutanasiate recent din cauza foametei în Australia.

"Sperăm că printre koala eutanasiaţi nu se află şi cei cu care s-au fotografiat liderii lumii la Summitul G20 de la Brisbane", a scris Ambasada Rusiei în Australia într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Mesajul, în engleză şi rusă, conţine un link către un material ilustrat cu o imagine în care Putin şi preşedintele american Barack Obama apar ţinând în braţe câte un marsupial la summitul care a avut loc în noiembrie.

 
Post by Embassy of the Russian Federation to Australia.


Koala aduşi de la Lone Pine Koala Sanctuary din Brisbane au reprezentat, la G20, un moment de destindere într-o reuniune dominată de tensiunile cu liderul rus şi promisiunea unei detensionări în Ucraina.

Un val de indignare a cuprins întreaga lume, în urma dezvăluirii faptului că oficiali însărcinaţi cu protecţia faunei au capturat şi ucis 700 de marsupiale, cărora le-au administrat injecţii letale fără o consultare publică.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close