Antena 3 CNN Externe Secretul uriaş pe care îl pregăteşte China. Vezi structuri titanice surprinse în mijlocul deşertului

Secretul uriaş pe care îl pregăteşte China. Vezi structuri titanice surprinse în mijlocul deşertului

Secretul uriaş pe care îl pregăteşte China. Vezi structuri titanice surprinse în mijlocul deşertului
Sursa foto: Foto: gizmodo.com
de O.P.    |    14 Noi 2011   •   09:22

Noi fotografii, apărute pe Google Maps arată structuri gigant construite în China, în mijlocul deşertului. Prima din aceste structuri uriaşe pare a fi o reţea formată din mai multe dungi metalice. Cei care au studiat aceste imagini consideră că poate fi vorba de un experiment militar.

Această construcţie este localizată în Dunhuang, Jiuquan, Gansu, nordul râului Shule, care traversează platoul tibetan prin deşertul Kumtag. Respectiva construcţie acoperă o suprafaţă de un kilometru lungime şi aproximativ 900 de metri lăţime. 
A doua structură pare a fi o grilă gigantică şi se situează tot în zona nordică a râului Shule. Dacă daţi CLICK imaginea mărită puteţi vedea mai multe maşini distruse.

A treia imagine este de departe cea mai ciudată, fiind o structură care se întinde pe 28 de kilometri, iar ultima imagine este una circulară în care sunt aşezate, ca într-o ţintă mai multe obstacole metalice.


 

×
Subiecte în articol: China
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close