Antena 3 CNN Externe Ţara din Europa care îşi poate adăposti în buncăre toată populaţia, în caz de RĂZBOI. "Drumurile se vor transforma în piste pentru avioane"

Ţara din Europa care îşi poate adăposti în buncăre toată populaţia, în caz de RĂZBOI. "Drumurile se vor transforma în piste pentru avioane"

Ţara din Europa care îşi poate adăposti în buncăre toată populaţia, în caz de RĂZBOI. "Drumurile se vor transforma în piste pentru avioane"
de O.P.    |    15 Sep 2014   •   12:53

Deşi este o linişte aparentă în majoritatea ţărilor din Europa, termenul de război este din ce în ce mai des întâlnit pe buzele coducătorilor. De departe cea mai pregătită ţară este Elveţia.

Potrivit jurnaliştilor de la Business Insider, toţi elveţienii, aproximativ 8 milioane de oameni, pot fi adăpostiţi în buncăre subterane în cazul izbucnirii unei conflagraţii mondiale.

Mai mult, tot în cazul izbucnirii războiului, drumurile şi autostrăzile pot deveni piste de aterizare şi decolare pentru avioanele militare, prin îndepărtarea gardurilor despărţitoare a sensurilor de mers.

Pilotii din armata elvetiana nu pot atinge viteza sunetului in timpul antrenamentelor. Din cauza dimensiunii reduse a tarii (41.290 kilometri patrati), ar fi imposibil ca aceste avioane sa nu intre in spatiul aerian al altor tari daca ar zbura la astfel de viteze.  

"In ceea ce priveste aeronavele supersonice, Elvetia are un acord cu Franta prin care i se permite sa intre in spatiul aerian francez pentru a putea atinge astfel de viteze", a declarat un localnic.




×
Subiecte în articol: Elvetia razboi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close