Antena 3 CNN Externe Ţara se prăbuşeşte, ei se mândresc cu stilul, frumuseţea şi luxul bijuteriilor pe patru roţi. "Sper să avem capacitatea să depăşim criza"

Ţara se prăbuşeşte, ei se mândresc cu stilul, frumuseţea şi luxul bijuteriilor pe patru roţi. "Sper să avem capacitatea să depăşim criza"

Ţara se prăbuşeşte, ei se mândresc cu stilul, frumuseţea şi luxul bijuteriilor pe patru roţi. "Sper să avem capacitatea să depăşim criza"
de O.P.    |    14 Sep 2012   •   06:24

În timp ce ţara lor se scufundă, tot mai adânc, în criza economică, italienii rămân la fel de mândri de renumele unor mărci de lux produse de ei. La Roma, pe strada cu cele mai luxoase magazine, a putut fi văzută o expoziţie a unora din cele mai scumpe şi dorite bunuri din această categorie - maşinile Ferrari.

Şaisprezece automobile Ferrari produse în ultimele şase decenii au defilat prin centrul Romei, înainte de a fi instalate pe una din cele mai cunoscute străzi comerciale ale cetăţii Eterne.

Eleganţii bolizi s-au încadrat perfect pe fundalul vitrinelor cu bijuterii, haine şi accesorii de înaltă clasă. Manifestarea şi-a propus să reamintească valorile care au dus la crearea brandului Ferrari: calitatea, stilul şi frumuseţea.

Trecătorii au avut, astfel, ocazia să-şi întărească încrederea în forţa industriei italiene şi capacitatea ei de a depăşi şi actuala criză.

Expoziţia a fost dedicată memoriei unui ilustru creator de caroserii, Sergio Pininfarina, moştenitorul unei tradiţii de familie în domeniu, decedat cu două luni în urmă.



×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close