Antena 3 CNN Externe Tragedia acestui copil a cutremurat întreaga lume. Mama lui îşi va primi astăzi pedeapsa

Tragedia acestui copil a cutremurat întreaga lume. Mama lui îşi va primi astăzi pedeapsa

Tragedia acestui copil a cutremurat întreaga lume. Mama lui îşi va primi astăzi pedeapsa
Sursa foto: Foto: Agerpres/ AP
04 Oct 2013   •   09:43

O mamă a fost găsită vinovată de moartea fiului său de numai patru ani pe care l-a înfometat până a murit. Ceea ce este cu adevărat teribil este că femeia nu şi-a îngropat copilul, ci l-a lăsat să putrezească în pătuţ doi ani, timp în care a continuat să trăiască, împreună cu ceilalţi cinci copii ai săi, în celelalte camere ale casei. Fapta a fost descoperită când poliţiştii au fost chemaţi de un vecin, supărat că femeia arunca scutece murdare în curtea sa. Instanţa va anunţa, astăzi, pedeapsa în acest caz.

Mama ucigaşă abia se ţinea pe picioare când a fost adusă la secţia de poliţie, după ce cadavrul mumificat al fiului ei a fost găsit de oamenii legii la mai bine de doi ani de la moartea sa. Fapta cumplită a fost descoperită din întâmplare. Un vecin a făcut o plângere la poliţie pentru că femeia arunca scutece murdare în grădina lui. Pentru că nimeni nu a răspuns la uşă, poliţiştii au plecat la dispecerat, însă s-au întors câteva ore mai târziu cu un mandat pentru că duhoarea ce venea din apartament le-a dat de gândit.


Femeia a pretins că a încercat să îşi hrănească fiul, însă că acesta refuza să mănânce şi că a murit subit. După ce Hamzah a murit, Amanda Hutton spune că a intrat în panică şi că s-a blocat. Dar în loc să ceară ajutor, ea l-a oprit pe fiul ei cel mare să sune la ambulanţă. Apoi a comandat pizza şi i-a pus trupul lui Hamzah în cărucior.

Deşi avea patru ani când a murit, băiatul era atât de mic încât purta haine pentru bebeluşi cu vârste de până într-un an. Dovezile solide din dosar au convins tribunalul să o condamne pentru omor prin imprudenţă.

Timp de doi ani, Amanda şi ceilalţi cinci copii ai săi au trăit în casă cu cadavrul micuţului în timp ce munţii de gunoaie tot creşteau în toate camerele. Ultimul om care l-a văzut în viaţă pe copil a fost un vecin, care regretă acum că nu a alertat forţele de ordine la timp.

Tribunalul va da, astăzi, pedeapsa în acest caz, după ce ieri a hotărât că femeia este vinovată de moartea fiului său.


×
Parteneri
Condiția prin care pensionarii pot primi puncte suplimentare
x close