x close

Fii alături de noi!

Avion întors din drum după ce piloții au făcut o descoperire care i-a îngrozit

de D.G.   •   05 Ian 2016   •   00:41
Avion întors din drum după ce piloții au făcut o descoperire care i-a îngrozit 817
foto: pixabay.com
Un pilot al unui avion care transporta 163 de persoane a fost nevoit sa se intoarca la 40 de minute de la decolare, dupa ce s-a descoperit ca una dintre usile avionului nu era inchisa complet.

Zborul, operat de subsidiara low-cost a companiei Korean Air, Jin Air, a decolat duminica din Cebu, Filipine, cu destinatia Busan, Coreea de Sud, scrie Ziare.com.

Un reprezentant al Jin Air a confirmat incidentul si a spus ca un zgomot a alertat echipajul privind usa deschisa, in momentul in care avionul Boeing 737-800 se afla la peste 3.000 de metri altitudine.

Potrivit reprezentantului companiei, in timpul zborului a fost facut un anunt pentru a-i informa pe pasageri.

Nimeni nu a fost ranit in urma acestei intamplari, insa unii pasageri s-au plans de greata pe drumul de intoarcere. Toti au primit camere la hotel si au putut sa plece din nou spre Busan dupa 15 ore.

Fiecare pasager va primi o compensatie in suma de aproape 85 de dolari, potrivit Jin Air.

M
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Veste tristă despre Andra. Din păcate, vedeta a fost nevoită să recurgă la așa ceva

Recent, Andra a ajuns în vizorul escrocilor. De data aceasta, aceştia au creat un concurs fals, pe Facebook, şi au scos la vânzare maşina cântăreţei, pentru a obţine cât mai multe like-uri....

23 Iul 2016  •  11:03

sati