x close

Fii alături de noi!

Avion întors din drum după ce piloții au făcut o descoperire care i-a îngrozit

de D.G.   •   05 Ian 2016   •   00:41
Avion întors din drum după ce piloții au făcut o descoperire care i-a îngrozit 817
foto: pixabay.com
Un pilot al unui avion care transporta 163 de persoane a fost nevoit sa se intoarca la 40 de minute de la decolare, dupa ce s-a descoperit ca una dintre usile avionului nu era inchisa complet.

Zborul, operat de subsidiara low-cost a companiei Korean Air, Jin Air, a decolat duminica din Cebu, Filipine, cu destinatia Busan, Coreea de Sud, scrie Ziare.com.

Un reprezentant al Jin Air a confirmat incidentul si a spus ca un zgomot a alertat echipajul privind usa deschisa, in momentul in care avionul Boeing 737-800 se afla la peste 3.000 de metri altitudine.

Potrivit reprezentantului companiei, in timpul zborului a fost facut un anunt pentru a-i informa pe pasageri.

Nimeni nu a fost ranit in urma acestei intamplari, insa unii pasageri s-au plans de greata pe drumul de intoarcere. Toti au primit camere la hotel si au putut sa plece din nou spre Busan dupa 15 ore.

Fiecare pasager va primi o compensatie in suma de aproape 85 de dolari, potrivit Jin Air.

M
poza

Actualitate

Mircea Badea: Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate

„Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate”, a spus Mircea Badea referitor la scandalul de plagiat al Codruței Kovesi. „Eu personal, cetățean al acestei țări, r...

28 Sep 2016  •  00:44

poza

Show

Salman Khan a făcut o cerere în căsătorie pe scenă. Dar nu pentru Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur ar urma să se căsătorească pe 18 noiembrie, dar cu circa o lună înainte de acest eveniment, actorul a făcut o nouă cerere în căsătorie. De data aceasta este vorba...

27 Sep 2016  •  22:13

sati