Antena 3 CNN Externe Un belgian, păcălit de o prostituată româncă. Şi-a vândut casa şi maşina pentru că-şi dorea o familie cu femeia. Românca a fugit cu banii

Un belgian, păcălit de o prostituată româncă. Şi-a vândut casa şi maşina pentru că-şi dorea o familie cu femeia. Românca a fugit cu banii

Un belgian, păcălit de o prostituată româncă. Şi-a vândut casa şi maşina pentru că-şi dorea o familie cu femeia. Românca a fugit cu banii
de O.P.    |    17 Sep 2014   •   06:27

Un belgian a fost păcălit de o româncă de 20 de ani, care practica prostituţia în Belgia. Bărbatul şi-a vândut casa şi maşina şi i-a dat toţi banii tinerei, ca să înceapă împreună o afacere. În plus, femeia îi promisese că îşi vor întemeia şi o familie.

Doar că, după ce s-a văzut cu banii în buzunar, românca a fugit şi a uitat de toate promisiunile.

Belgianul s-a indrogostit de romanca pe cand aceasta se prostituta in orasul Anvers. Au inceput o relatie iar barbatul de 50 de ani a fost atat de fermecat de tanara, incat i-a dat 250 de mii de euro fara nicio clipire.

Pe langa apartament, belgianul si-a vandut si masina. Voiau sa deschida impreuna o spalatorie auto in Galati. Doar ca dupa ce s-a vazut cu banii in cont, fata si-a cumparat o casa si o masina de lux si s-a facut nevazuta.

Pentru a-i da de urma fetei, belgianul a angajat un detectiv si a depus plangere la politie. Acum spera sa isi recupereze banii.

Galateanca de 20 de ani este cercetata pentru inselaciune in forma continuata si spalare de bani si risca pana la 12 ani de inchisoare. O alta galateanca este acum dupa gratii, dupa ce a pacalit in acelasi mod un cetatean francez.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close