Antena 3 CNN Externe Atac terorist la Stockholm: Un bărbat arestat se declară răspunzător. Cel mai recent bilanț este de patru morți și 15 răniți, inclusiv copii

Atac terorist la Stockholm: Un bărbat arestat se declară răspunzător. Cel mai recent bilanț este de patru morți și 15 răniți, inclusiv copii

Atac terorist la Stockholm: Un bărbat arestat se declară răspunzător. Cel mai recent bilanț este de patru morți și 15 răniți, inclusiv copii
Sursa foto: Foto: twitter.com
de S.T.    |    07 Apr 2017   •   23:53

Cel puțin trei persoane persoane au murit și alte câteva au fost rănite vineri după ce un camion a intrat în mulțimea de pe o arteră comercială și apoi s-a izbit în vitrina unui magazin în centrul capitalei Suediei, Stockholm, a anunțat poliția, în timp ce premierul Stefan Löfven a spus că țara sa „a fost atacată” și că totul indică faptul că este vorba de un „act de terorism”, transmite Reuters.

Poliția suedeză a arestat vineri un bărbat în suburbia Marsta din nordul capitalei Stockholm. Acesta era rănit ușor și a declarat că este autorul atacului.

Prima imagine cu principalul suspect în cazul atacului din Stockholm

UPDATEUn suspect arestat a revendicat atentatul terorist de la Stockholm

UPDATE - Un martor a declarat că cel puţin doi oameni au fost striviţi sub roţile camionului, care ar fi intrat în vitrina unui magazin de pe principala arteră comercială din capitala Suediei, transmite Reuters.

Incidentul s-a produs în jurul orei 13.00 GMT, în apropierea unui mare magazin, la intersecţia dintre o mare arteră şi cea mai frecventată stradă pietonală din capitala Suediei, relatează şi AFP, citând poliţia.

Radu Tudor: „Genul acesta de atentat este coșmarul oricărei țări”

Poliţia suedeză suspectează un atac terorist în cazul incidentului în care un camion a intrat vineri în mulţimea de pe o stradă comercială din centrul capitalei Stockholm, omorând cel puţin două persoane şi rănind alte câteva, transmite DPA.

Camionul a lovit mai multe persoane şi s-a izbit într-un magazin în apropiere de respectiva stradă pietonală.

Poliţia suedeză a mai precizat că a primit informaţii privind posibile focuri de armă, dar că nu există încă o confirmare.

×
Subiecte în articol: camion Stockholm Suedia 100 de minute
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close