Antena 3 CNN Externe Un chinez suferă de o boală extrem de rară. Îi creşte un CORN din ceafă

Un chinez suferă de o boală extrem de rară. Îi creşte un CORN din ceafă

Un chinez suferă de o boală extrem de rară. Îi creşte un CORN din ceafă
22 Apr 2014   •   13:35

De mai bine de 30 de ani, un bărbat din China trăieşte cu un corn, care îi creşte constant din ceafă. Li Zhibing, acum în vârstă de 62 de ani şi originar din provincia Hubei, spune că osul neobişnuit a început să se dezvolte în anul 1980. De atunci, acesta a continuat să crească şi a ajuns la dimensiuni alarmante, el fiind nevoit să-l taie de câteva ori pe an.

Chinezul a căutat leac la un doctor din regiune, care l-a tratat cu ierburi medicinale. Dar Li crede acum că tocmai acest tratament a făcut ca procesul de creştere a cornului să crească îngrijorător. Cea mai mare lungime a fost de 15 cm, şi se întindea perpendicular pe ceafa omului. Când cornul creşte prea mult, bărbatul acuză stări febrile şi întâmpină dificultăţi de respiraţie. Tocmai de aceea, el trebuie din când în când să taie cu fierăstrăul protuberanţa osoasă.

O echipă medicală susţine că bărbatul suferă de o formă rară de cutanee osoasă, provocată de proteinele de cheratină din organism. Cauza principală a acestei malformaţii poate fi de asemenea rezultatul expunerii îndelungate la radiaţii.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close