Antena 3 CNN Externe Un rocker celebru şi-a pus în cap Serviciile Secrete după declaraţii dure despre Obama. Vezi cine e el

Un rocker celebru şi-a pus în cap Serviciile Secrete după declaraţii dure despre Obama. Vezi cine e el

Un rocker celebru şi-a pus în cap Serviciile Secrete după declaraţii dure despre Obama. Vezi cine e el
Sursa foto: Foto: wrapedge.com
18 Apr 2012   •   23:02

Rockerul Ted Nugent a fost convocat de Secret Service, serviciul care asigură protecţia preşedintelui SUA, după ce a făcut o serie de declaraţii ofensatoare, chiar ameninţătoare, la adresa lui Barack Obama, scrie blogul Wall Street Journal.
   
În cursul weekendului, într-un discurs rostit la o reuniune a National Rifle Association, o asociaţie a deţinătorilor de arme din SUA, rockerul Ted Nugent, care îl susţine pe favoritul republican Mitt Romney în cursa prezidenţială, a catalogat Administraţia Barack Obama drept "ticăloasă, malefică şi plină de ură faţă de America".
   
Nugent i-a criticat în termeni duri şi pe unii membri ai Curţii Supreme de Justiţie din SUA, acuzându-i că nu ţin cont deloc de Constituţie.

"Dacă vreţi ca aceşti oameni malefici şi antiamericani să rămână la Curtea Supremă, atunci staţi de-o parte şi lăsaţi-l pe Obama să câştige încă un mandat. Dar vă spun un lucru: dacă Barack Obama devine din nou preşedinte în noiembrie, eu fie voi fi mort, fie voi fi în detenţie la anul pe vremea aceasta", a spus Nugent.
   


Secret Service s-a sesizat în legătură cu aceste declaraţii, considerând că sunt ameninţătoare.
   
Nugent a declarat că abia aşteaptă să aibă o întâlnire cu agenţii Secret Service, revenind puţin asupra atitudinii sale vehemente:

 "Ideea este că eu nu am ameninţat pe nimeni în viaţa mea. Eu nu ameninţ, nu pierd vremea cu ameninţări. Eu mă comport ca un activist dedicat al mişcării <>, pentru că am omagiat prea mulţi militari americani ucişi în lupte pentru a nu aprecia ideea de libertate. Familia Nugent este total nonviolentă, plină de pace şi iubire, pasionată de rock 'n roll, o familie americană muncitoare", a explicat rockerul.

×
Subiecte în articol: Obama secret service America SUA
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close