Antena 3 CNN Externe UPDATE. Cel puţin patru persoane au murit în accidentul feroviar din Bronx, New York

UPDATE. Cel puţin patru persoane au murit în accidentul feroviar din Bronx, New York

UPDATE. Cel puţin patru persoane au murit în accidentul feroviar din Bronx, New York
Sursa foto: Foto: itv.com
01 Dec 2013   •   16:55
UPDATE: Cel puţin patru persoane au murit şi alte cel puţin 40 au fost rănite în urma deraierii unui tren de navetişti, duminică dimineaţă, în staţia Spuyten Duyvil din cartierul Bronx, în New York, au declarat surse apropiate investigaţiei, citate de CNN.

------------

Un tren de navetişti a deraiat duminică în cartierul Bronx din New York, iar cinci vagoane s-au răsturnat, au anunţat pompierii, citaţi de AFP.
Presa locală anunţă mai mulţi răniţi, fără a oferi însă un număr precis şi adăugând că numeroase echipe de salvare au fost trimise la faţa locului, în zona staţiei Spuyten Duyvil.

Mihaela Biliovschi, corespondent Antena 3 în SUA, a explicat, în direct, că ar fi vorba de opt vagoane deraiate şi că, majoritatea oamenilor din regiune sunt oameni de afaceri şi oameni rezidenţi.
 
"Sunt 130 de pompieri prezenţi la locul accidentului. Spunea o doamnă că a văzut vagoane căzute în apă dar încă nu a fost confirmată această informaţie. CNN citează o sursă din Poliţie şi spune că ar fi vorba despre doi oameni morţi". 
 

×
Subiecte în articol: tren New York rasturnat pompieri salvare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close