Antena 3 CNN Externe Uraganul Irma, prin ochii unui român rămas blocat într-un hotel din Miami: „La fiecare rafală aveam impresia că un tren trece pe lângă noi”

Uraganul Irma, prin ochii unui român rămas blocat într-un hotel din Miami: „La fiecare rafală aveam impresia că un tren trece pe lângă noi”

Uraganul Irma, prin ochii unui român rămas blocat într-un hotel din Miami: „La fiecare rafală aveam impresia că un tren trece pe lângă noi”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    14 Sep 2017   •   11:16

Uraganul Irma, format în Oceanul Atlantic după devastatorul uragan Harvey, a lovit Florida cu vânturi de peste 200 de kilometri la oră şi cu ploi torenţiale, a lăsat 560.000 de locuinţe fără electricitate, a făcut victime şi a determinat cele mai mari evacuări din istoria Statelor Unite ale Americii, începând de vineri seară. În Miami, în timpul uraganului Irma, s-a aflat şi Florin Danilov, regizor şi director de imagine român rămas blocat în hotel.

Georgiana Oprea: De ce nu ai reuşit să pleci înainte să se instaleze furtuna?

Florin Danilov: Când am aflat că Irma se apropie de Florida şi planurile noastre au fost date peste cap, am hotărât să plecăm acasă. Asta era în perioada 5-6 septembrie. Găsisem avion pentru vineri, 8 septembrie. Din păcate, din cauza uraganului, aeroportul s-a închis de pe 7 septembrie şi ne-am trezit că aveam avionul următor abia pe 12 septembrie.

Citește articolul integral pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: tren metrou vant hotel Miami uragan Irma
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close