Antena 3 CNN Externe Vatican. Sute de mii de oameni s-au adunat pentru ceremonia de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea

Vatican. Sute de mii de oameni s-au adunat pentru ceremonia de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea

Vatican. Sute de mii de oameni s-au adunat pentru ceremonia de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea
Sursa foto: Foto: clericalwhispers.blogspot.com
30 Apr 2011   •   19:42

După nunta regală, ochii întregii lumi se îndreaptă acum spre Vatican. Sute de mii de oameni din toată lumea s-au adunat acolo, pentru beatificarea papei ioan paul al doilea, cel mai iubit papă din istorie. Este ultimul pas înainte de a fi declarat sfînt.

Toate drumurile pelerinilor creştini duc zilele acestea la Roma. Pentru cei care au vrut să participe la beatificarea papei Ioan Paul al II-lea, companiile aeriene au pus la dispoziţie peste 30 de „zboruri speciale".Pentru toţi, Papa Ioan Paul al II-lea a fost un sfânt, încă din timpul vieţii

Totul în Roma aminteşte zilele acestea de papa Ioan Paul al II-lea. Străzile sunt pline de afise, iar  magazinele s-au aprovizionat cu suveniruri care-l reprezintă pe fostul suveran pontif.

O armată de oameni pregăteşe Piaţa San Pietro pentru ceremonia de maine.

Carabinierii din Roma au anunţat că maşinile nu vor putea intra în oraş astăzi şi mâine. În afara centurii oraşului au fost amenajate locuri.

 

×
Subiecte în articol: Papa Ioan Paul al II-lea beatificare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close