Antena 3 CNN High Tech BlackBerry Bold 9780, disponibil şi în România prin Vodafone

BlackBerry Bold 9780, disponibil şi în România prin Vodafone

BlackBerry Bold 9780, disponibil şi în România prin Vodafone
06 Feb 2011   •   16:22

Cel mai recent model BlackBerry, Bold 9780, este disponibil acum şi în România, prin Vodafone, la preţuri începând de la 219 EUR (TVA inclusă). Odată cu acest smartphone a fost anunţat şi portalul de aplicaţii BlackBerry App World.

Echipat cu sistemul de operare BlackBerry 6.0, noul Bold 9780 vine echipat cu Wi-Fi şi modul GPS, pentru acces la aplicatii de localizare, cameră foto de 5 MP cu autofocus, funcţie de stabilizare a imaginii, înregistrare video, memorie internă de 512 MB şi card de memorie inclus de 2 GB.

Prin sistemul de operare BlackBerry 6.0, noul model permite accesul la reţelele sociale, integrând într-un singur flux de comunicare platforme precum BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, MySpace.



Începând din 14 februarie, clienţii Vodafone România vor avea acces la suita de aplicaţii mobile BlackBerry App World. Utilizatorii vor avea acces la sute de aplicaţii gratuite, iar acestea vor putea fi accesate direct din meniul modelelor BlackBerry cu sistem de operare 6.0 –Black Bold 9780 şi BlackBerry Torch. De asemenea, utilizatorii modelelor cu sisteme de operare anterioare 6.0 vor primi prin SMS un link de acces către secţiunea de aplicaţii BlackBerry World.

Până la 30 martie 2011, clienţii Vodafone pot achiziţiona noul BlackBerry la 219 Euro (TVA inclusă), împreuna cu pachetul BlackBerry 100 MB, la 19 Euro / lună plus orice abonament de voce Vodafone Business Talk, pentru contractele încheiate pe 2 ani.

 

×
Subiecte în articol: Blackberry Vodafone
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close