Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 25 noiembrie. Zi agitată pe toate planurile!

Horoscopul zilei - 25 noiembrie. Zi agitată pe toate planurile!

Horoscopul zilei - 25 noiembrie. Zi agitată pe toate planurile!
Sursa foto: Foto:freeimages.com/makkk
25 Noi 2015   •   08:55
Zi de miercuri destul de agitata pentru toti nativii zodiacului. Au loc mari schimbari de natura financiara si pe plan profesional.

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie

Berbecii au miercuri o zi destul de grea, din cauza ca la locul de munca devine din ce in ce mai greu de suportat. In acest sens, nativii acestei zodii vor trebui sa fie cat se poate de maleabili in raportul cu superiorii lor.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie

Zi buna pentru Tauri miercuri, mai ales din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii trec printr-o perioada cat se poate de buna in ceea ce priveste raportul cu persoana iubita. Au parte de surprize placute si din punct de vedere financiar.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie

Zi de milioane pentru Gemeni miercuri, avand in vedere ca nativii acestei zodii au parte de castiguri financiare neasteptate, totul merge perfect la locul de munca si se pare ca persoana iubita are pregatita una dintre cele mai frumoase surprize pentru ei.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie

Racii isi fac planuri de calatorie miercuri, avand in vedere ca se apropie cateva zile libere. Se gandesc serios sa plece in vizita la niste rude mai departate, pe care nu le-au mai vazut de mult timp. Au mare noroc din punct de vedere financiar.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie

Zi de milioane pentru Lei care reusesc in sfarsit sa treaca peste un impas financiar in care au intrat de ceva vreme. Nativii acestei zodii sunt pusi pe fapte mari si reusesc in cel mai scurt timp sa realizeze ceea ce si-au propus.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie

Fecioarele au o zi destul de grea miercuri din cauza unor probleme la locul de munca. Insa ar trebui sa fie foarte atente sa nu isi supere superiorii, avand in vedere ca depind foarte mult de bunavointa acestora.

BALANTA – horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie

Balantele au parte de o zi de miercuri buna, mai ales din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii vor avea parte de un castig destul de important la care nu se asteptau. Acest castig ii va ajuta pe nativii acestei zodii sa scape de multe datorii.
Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close